21.8 C
Leskovac
nedelja, april 28, 2024
NAJNOVIJE VESTI
Organizovane Uskršnje radionice za decu na gradskom trgu u LeskovcuOtvoreno dečje igralište“Srećičica“ u centralnom parku u LeskovcuPodeljeni ugovori udruženjima za realizaciju projekata iz oblasti Socijalne zaštite u 2024.godiniMihajlović: Unija Roma Srbije posle skoro 20 godina izlazi na lokalne izbore u BeograduPrivremeno povučen skandalozan, sraman, diskriminatorski i rasistički predlog da se preimenuje bulevar Šabana Bajramovića u NišuU Leskovcu za 24 sata rođeno šest bebaSkupština Grada Niša u petak odlučuje o promeni naziva Bulevara Šabana Bajramovića, direktor Nišvila Ivan Blagojević to vidi getoizaciju umetnika i latentni rasizamNovo dečje igralište u parku Devet JugovićaOdržan čas istorije „Dan sećanja na žrtve holokausta, genocida i drugih žrtava fašizma u Drugom svetskom ratu“U leskovačkom porodilištu rođene dve bebeZABRANA sklapanja maloletničkih brakovaU nedelju besplatni preventivni pregledi u Domu Zdravlja i Opštu bolnicu LeskovacAkcija saobraćajne policije usmerene na kontrolu brzineU Baru održana 19. Generalna skupština NALAS-aIstraživanje Instituta Batut: prisutnije tuče među učenici osnovnih škola, seksualno aktivni sa 11 godinaNenad Zdravković: rešiti problem romskog groblja u LeskovcuU Leskovcu rođene tri bebe u jednom danuU Briselu predsedniku opštine Vrnjačka Banja dodeljena nagrada“Prijatelj Roma“Vozili pod dejstvom droge i alkoholaOdržan komemorativni skup povodom 25 godina od raketiranja voza u Grdeličkoj klisuru u NATO agresiji

GG Za Leskovac ZAJEDNO: građani Leskovca bili hrabri i pored svih pritisaka dali veliku podršku našoj listi

Pročitajte

Saopštenjem za javnost obratila se GG Za Leskovac ZAJEDNO koje prenosimo u celosti:

-Zahvaljujemo se građanima Leskovca što su u nedelju udahnuli duboko, što su bili hrabri i pored svih pritisaka dali veliku podršku našoj listi. 

Lista „NARODNI POKRET SRBIJE – Miroslav Aleksić – Za Leskovac ZAJEDNO – dr Nenad Zdravković“ je nakon prebrojanih glasova druga po snazi u skupštini našeg grada. Građani Leskovca su nam dali podršku od 13,96 %, što će značiti 10 mandata u našoj gradskoj skupštini. 

Leskovac je naš grad! Bićemo snažna opozicija vlasti koja ne radi u korist naših ljudi. Nastavićemo da kritikujemo i upozoravamo na loše poteze vlasti i da sprečavamo poteze koji su štetni po građane i budžet Leskovca. Znamo da naš grad može da se razvija za dobrobit svih naših građana a ne samo za elite koje izvlače sve iz njega. Znamo kako da vratimo sjaj našem gradu, da se izborimo sa nasiljem i korupcijom i učinimo ga mestom za bolji život svih naših ljudi. Zato nećemo samo kritikovati nego ćemo nastaviti da zajedno sa našim građanima radimo i na poboljšanju uslova života u Leskovcu.

Još jednom se zahvaljujemo svim ljudima koji su nam pomogli u kampanji, svim medijima koji su imali hrabrosti da prenose naše poruke i svim građanima koji su dali podršku našoj listi. Ova borba nije gotova i sigurni smo da ćemo se zajedno izboriti da Leskovac bude bolje mesto za život.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Organizovane Uskršnje radionice za decu na gradskom trgu u Leskovcu

Grad Leskovac u saradnji sa svim predškolskim ustanovama sa teritorije grada Leskovca, Predškolskom ustanovom “Vukica Mitrović”, osnovnim...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img