15.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 2, 2024
NAJNOVIJE VESTI

Cvetanović posetio Prvu romsku crkvu u Leskovcu(FOTO/VIDEO)

Pročitajte

Iz gradske kase tokom ove nedelje na račun Prve romske crkve u Leskovcu uplaćeno je 2 miliona dinara, čime grad učestvuje u sufinanisiranju projekta „Unutrašnje uređenje prostorija Prve romske crkve“. Budžetom grada za 2024.godinu planirana su dodana sredstva u iznosu od 3 miliona, i kako je kazao presednik Privremenog organa Goran Cvetanović prilikom potpisivanja ugovora o donaciji, ta sredstva će na račun crkve biti uplaćena već u januaru mesecu 2024.

Velelepni hram ove crkve koji je izgrađen za samo 11 meseci posetio je danas Predsednik Goran Cvetanović koji je u društvu pastora ove crkve Selima Alijevića obišao novoizgrađene prostorije koje su u sklopu Hrama i koje su još uvek u izgradnji.

Cvetanović je u velikoj sali gde se održavaju bogosluženja pozdravio vernike, i obrativši se kazao da je impresioniran onim što je video i dodao, „treba da nam budete uzor kojom brzinom, energijom i pomoći ste napravili ovaj hram.“

„Vi ste deo nas mi smo zajedno u ljubavi, slozi, i tako će biti godinam i decenijama u buduće. Znajte, da su vrata lokalne samouprave za sve Vas zauvek otvorena„-kazao je Cvetanović.

On je još jednom potvrdio da će grad izdvojiti još 3 miliona dinara za uređenje Hrama, kao i da će grad Leskovac u narednom periodu infrastrukturno rešiti celo naselje „Slavko Zlatanović“.

Pogledajte galeriju:

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Danas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijama TS 10/0,4 kV u Leskovcu. Zbog toga će u utorak,...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img