19.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Goran Cvetanović: u 2024.godini subvencije poljoproivrednicima biće povećane za 100 %, odnosno povećati na 101 milion dinara

Pročitajte

Predsednik Provremenog organa grada Leskovca Goran Cvetanović u sportskoj sali „Partizan“ delio je danas ugovore poljoprivrednim proizvođačima, čime je zvanično završena podela poljoprivrednih subvencija.

Uručeno je ukupno 354 ugovora sa 18,8 miliona dinara opredeljenih iz budžeta grada Leskovca, od ukupnih 47 miliona dinara za 831 poljoprivrednog proizvođača.

Predsednik Cvetanović je tom prilikom kazao da ih je lokalna samouprava uvek podržala i da će ih i dalje podržati.

U narednoj godini ćemo budžet, samo za subvencije povećati na 101 milion dinara, biće povećane za 100 %. Zato, pratite konkurse, prijavite se, iskoristite sredstva koja smo vam namenili. Time ćete pomoći sebi, ali ćete pomoći i svom gradu i svojoj zemlji“-kazao je Cvetanović.

U ime prisutnih na podršci se zahvalila predsedniku Cvetanoviću i fondu za razvoj poljoprivrede Ivana Stojkovca iz sela Grajvece koja se bavi uzgojem povrća na otvorenom i zatvorenom prostoru – papriku paradajz, kupus.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img