13.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

Udruženje“Svi za jednog jedan za sve dr Aleksandar Rangelov“ predalo izbornu listu za lokalne izbore u Leskovcu

Pročitajte

Udruženje građana“Svi za jednog jedan za sve dr Aleksandar Rangelov“ gradskoj izbornoj komisiji predalo je večeras 1100 potpisa građana kao podršku za izbornu listu pod istoimenim nazivom kao i naziv udruženja sa 75 kandidata za predstojeće lokalne izbore koji će se održati 17.decembra.

Nakon predaje liste javnosti se obratio lider udružnja i prvi na listi dr Aleksandar Rangelov, koji je kazao da su ispoštovane sve zakonske regulative i da se na izbornoj listi nalaze 40% žena, kao i visokoškolci, srednjoškolci ali i kandidati sa nižim obrazovanjem.

Rangelov je najavio je da će u kampanji predstaviti tri politička cilja koja imaju a koja se odnose na promenu modela upravljanja u gradu, drugi je vraćanje uloge mesnim zajednicima koje su one izgubile od 90-tih godina i treći primena metoda direktne demokratije.

Na pitanje novinara Stava šta je presudilo da samostalno izađu na izbore, Rangelov je rekao da je presudilo vreme i raznolikost u karakterima.

„Razgovarali smo i sa ostalim političkim opcijama međutim presudilo je to što smo mi organizacija koja nema veze sa partijskom centralom i to je nama koliko otežavajuća toliko i olakšavajuća okolnost. Nema potreba da se gubi vreme, još malo je vremena ostalo“ – rekao je Rangelov.

Da posetimo, dr Aleksanadr Rangeleov je pre 11 meseci sa grupom građana“Dubočica u srcu“ izašao na izbore u Mesnoj zajednici „Milentije Popović“ kada je sa duplo više osvojenih glasova pobedio listu SNS i tako postao predsednik te Mesne zajednice.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img