12.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 16, 2024

Rasim Ljajić:pobeda na izborima sa što većom razlikom

Pročitajte

Rasim Ljajić, lider Socijal demokratske partije Srbije i nekadašnji ministar u Vladama koje su predvodili DSS, DS, a u kojima su bile stranke G17+, SPS i drugi, kazao je danas na predizbornom mitingu SNS-a koji je održan u Leskovcu, da je na prestojećim parlamentarnim izborima potrebna pobeda liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“sa što većom razlikom.

„Na predstojećim izborima 17. decembra značajno je da pobeda liste „Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane“ bude izražena sa što većom razlikom da bi mogla da se formira stabilna vlada sa punim četvorogodišnjim mandatom“-kazao je Ljajić.

„Zato što je u uslovima globalnih turbulencija i međunarodnih promena važno da sačuvamo mir i stabilnost. Zamislite situaciju da se u ovakvim okolnostima formira vlada od 15-16 ideološki politički raznolikih stranaka od kojih nijedna pojedinačno nema dvocifreni rejting“, rekao je Ljajić u intervjuu za list Alo.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img