20.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

U koliko kolona će opozicija izlaći na predstojeće lokalne izbore u Leskovcu?

Pročitajte

Opozicija u Leskovcu za predstojeće lokalne izbore koje će se oodržati 17.decembra tekuće godine je u fazi priprema, a prema rečima Nenada Zdravkovića predsednika GG Za Leskovac ZAJEDNO „čekaju se rezulatati istraživanja.“

On je kazao da se oni zalažu da opozicija na lokalne izbore izađe u jednu kolonu, ali, takođe je kazao da će konačnu odluku doneti nakon rezulatata istraživanja koje je u toku i koje treba naredne nedelje da bude reprezentovano svim opozicionim činiocima u gradu, koji čine dogovor za pobedu u Leskovcu.

GG Za Leskovac ZAJEDNO, je spremna i kako su kazali, spremni su na komprimis i ustupke kako bi dogovor opozicije uspeo.

„Svesni činjenice da je dogovor kompromis, i da moramo ako treba i da smanjimo neki broj mandata(prim.aut. GG Za Leskovac ZAJEDNO) koji imamo sad ili koji bi možda osvojili, a da taj dogovor opozicije uspe“, kazao je Zdravković.

On je na kraju ponovio da će rezultati istraživanja biti i i reper za dalji politički dogovor pojedinica, koalicija i oko svega.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img