22.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Cvetanović obišao radove na rekonstrukciji vodovodne mreže u Bobištu

Pročitajte


Radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže u ulici 10. brigade u naselju Bobište koji su u toku, obišao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Investicijom od 1,9 miliona dinara biće rekonstruisano 134,4 metara.

Investitor ovih radova je grad Leskovac, izvođač preduzeće AD Crna Trava.

Olivera Pešić se obratila kao član Saveta mesne zajednice, i tom prilikom istakla da je za sve stanovnike Bobišta ova ulica od izuzetnog značaja.

„Neće biti veliki broj građana direktno priključen na vodovodnu mrežu, međutim radi se o tome da je ova ulica povezana i sa ostale 2 ulice, kao jedna vrsta kružnog toka i s obzirom na to da je u prethonim godinama stalno dolazilo do pucanja vodovodne mreže, onda je dolazilo do situacije da veliki broj stanovnika ove ulice i privrednika nisu mogli da imaju normalan proces proizvodnje. Prošle godine je zamenjena vodovodna mreža u ulici Vranjska i Boračka, pri kraju su radovi u ulici 10. brigade, kao što možete da vidite. Završetkom ovih radova problem koji je mesna zajednica Bobište imala, u potpunosti biti rešen. Zbog toga je ova ulica za nas od izuzetnog značaja“, kazala je Pešić.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img