22.8 C
Leskovac
utorak, maj 21, 2024

Pripadnici Vojske Srbije- Trećeg centra za obuku posle 20 godina učestvovali na RTS Krosu u Leskovcu

Pročitajte


Danas je u Leskovcu održana poslednja trka Kros serije RTS-a. Ova sportska manifestacija i lepo vreme su danas na leskovačkom hipodromu okupili veliki broj učesnika, profesionalnih atletičara, kao i učenika osnovnih i srednjih škola i predškolaca, pripadnika Trećeg centra za obuku koji nakon 20 godina učestvuju na Krosu, posetilaca, roditelja i ljubitelja atletike.

Održano je 27 trka.U sklopu svečanog obraćanja pušteni su golubovi kao simbol mira.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović prilikom obraćanja kazao je da ovom današnjom manifestacijom, na kojoj se okupilo nekoliko hiljada takmičara, zaokružuje se ovogodišnji ciklus RTS Krosa i da se šalje prelepa sliku o Leskovcu kao gradu koji neguje sportske vrednosti i kod omladine razvija svest o značaju aktivnih i zdravih stilova života.

Selektor Zuković je kazao da je oduševljen organizacijom Krosa u Leskovcu i da će i narednih godina prisustvovati ovom velikom sportskom događaju.

Gradonačelnik Cvetanović je danas u sklopu Kros serije RTS-a gostovao na emisiji emitovanoj na Radio Beogradu i uručio nagrade pobednicima trka seniorka i seniorki.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img