12.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Proširen teren u velikoj sali SRC Dubočica kako bi ispunio uslove za evropska takmičenja

Pročitajte

U Sprotsko rekreativnom centru Dubočica, završeni su radovi na proširenju terena u velikoj sali, vredni 2,2 miliona dinara.

Teren je proširen kako bi se ispunili evropski standardi i kako bi na terenu mogle da se odgraju evropska takmičenja u rukomentu i košarci.

Proširenje terena zahtevalo je da se sruši deo tribina, postavi novi parket koji je lakiran i hoblovan.

Tim povodom danas je ovaj sporski centar oišao gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sa svojim saradnicima.

On je prilikom posete kazao da u dogovoru sa direktorom SRC Dubočice, će džudisti Milanu Mihajloviću biti na raspolaganju 150 do 200 metara kvadratnih prostora u ovom sportskom centru, gde će moći da se obučavaju sportisti u borilačkim veštinama.

„Кada imate najbolje plivače Srbije koji dođu iz Beograda jer u Leskovcu imaju najbolje uslove za plivanje, kad imate atletičarku koja želi da živi u Leskovcu zbog ljudi, okoline, to su pozitivni primeri koje treba da negujemo i potenciramo. Ako gospođica Topić ispuni svoju želju i preseli se u Leskovac, sledeće godine ću je predložiti za Oktobarsku nagradu“, zaključio je Cvetanović.

Direktor SRC Dubočica Miodrag Rajković kazao je da je ovo tek početak, i da se tek očekuju radovi u sportskom centru.

„Sledi nam izgradnja medija centra, nastojaćemo da proširimo svlačionice jer je to od velike važnosti za održavanje takmičenja. Najveća nam je želja da naši klubovi izbore neka evropska takmičenja da bismo ovde stvorili bolje uslove za njih, ali i svu ostalu decu. Uz podršku grada i Ministarstva sporta, želja nam je i da promenimo stolice, koje su postavljene još 1983. godine. Leskovac zaslužuje da ima neko veliko takmičenje i svi treba da težimo da Leskovac postane grad u kome se živi sportski“, kazao je Rajković.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img