18.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Ekonomska škola“Đuka Dinić“proslavila 75 godina postojanja i rada

Pročitajte

Ekonomska škola „Đuka Dinić“ u leskovačkom Narodnom pozorištu održala je svečanu akademiju povodom 75 godina postojanja i rada.

Svečanoj akademiji prisustvovao je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović , profesori škole, direktori osnovnih i srednjih škola, Školske uprave Leskovac kao i penzionisani profesori ove škole.

Prilikom pbraćanja gradonačelnik Cvetanović kazao je da lekovačka Ekonomska škola svih ovih godina zavređuje epitet jedne od najuspešnijih i najtraženijih škola u našem gradu.

„Privlačni obrazovni profili koji su garant sigurnoj budućnosti, ali i stručnost nastavnog kadra i kvalitet izvođenja nastave, recept su za veliki uspeh, a vaši uspesi su prepoznati od strane grada i zato ste na moj predlog zasluženo dobili Oktobarsku nagradu grada – Pohvalu, 2018. godine.

Кao partneri na putu obrazovanja, svi mi imamo jedan zajednički cilj – da iz ove škole i u narednim decenijama, kao i svih ovih godina unazad, izlaze stručni i uspešni mladi ljudi kojima će se grad Leskovac ponositi. Zato ćemo nastaviti da i dalje radimo na unapređenju uslova za rad u ovoj obrazovnoj ustanovi“ , najavio je Cvetanović.

Direktorka Ekonomske škole Biljana Đorđević istakla je da danas Ekonomsku školu pohađa nešto više od 600 učenika, raspoređenih u 20-ak odeljenja i jedna je od retkih škola koja upisnu politiku realizuje u prvom krugu u punom obimu, a onda se traži i mesto više.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img