24.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Povratnici iz Čikaga žele u Leskovcu da izgrade fabriku za proizvodnju solarnih automobila

Pročitajte

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović sastao se danas sa Dejanom Vuksanovićem i Sašom Milovančevićem, povratnicima iz Čikaga, kao i sa Milanom Ljubičić predsedavajućim udruženja Vrati se kući – Srpska mreža, sa kojima je razgovarao o potencijalnim investicijama koje bi se mogle realizovati na teritoriji grada Leskovca.

Dejan Vuksanović, srpskoj javnosti poznat je kao čovek koji se posle višedecenijskog rada u Americi vratio u Srbiju i kupio OFK “Beograd” iako na kratke staze, kao i Saša Milovančević koji je dao ime i dizajnirao Leksus. Oni su nakon više meseci priprema došli u Leskovac, kako bi sa čelnicima grada razgovarali o investiciji.

Ispred udruženja Vrati se kući – Srpska mreža Milan Ljubičić medijima je kazao da oni došli u vezi investicije i izgradnje nove srpske fabrike solarnih automobila, a da je odabran Leskovac kao jedan od gradova koji ima potencijala i sve uslove da se ta investicija ostvari.

Kako su kazali, danas su imali sastanak sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem radi buduće saradnje, a prema njihovim rečima, očekuju podršku i Vlade Republike Srbije kako bi se projekat realizovao.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img