13.8 C
Leskovac
petak, maj 10, 2024

Šesnaesta medjunarodna izložba pasa svih rasa u Leskovcu                   NAJLEPŠI SU KRATKODLAKI SRPSKI LAJAVCI

Pročitajte

Leskovac  10.o9.2023.g.-   Odmah preko puta prelepog stadiona „Dubočica“ u Leskovcu,u gradskom parku duž bulevara Kralja Petra Prvog održana je 16 medjunarodna izložva pasa svih rasa,“CACIB – Leskovac 2023“.

  U četiri poveća ringa danas je u 10 kategorija  prodefilovalo oko 200 pasa,lepo uparadjenih za izložbu.

  Veliki broj ljubitelja ovih kućnih ljubimaca pristigao je u Leskovac iz Jablaničkog upravnog okruga,ali i drugih okruga iz centralne Srbije.  Izložbu pasa svih rasa organizovalo je Kinološko društvo Leskovac uz svestaranu pomoć lokalne samouprave grada na obalama reke Veternice.  

    Prema našoj oceni najveći broj posetilaca pratio je ocenjiovanje pasa goniča,a mali klempavi lajvci su prisutne pozdravlali veselim lavežima. „Mi u Leskovcu imamo veliki broj lovaca.Došao sam sa unukom da pogledamo zajedno ove kuce,pa ćemo nekad ako bog da zajednio ići u lov…“,reče nam uz široki osmeh Mile penzioner iz obližnjeg naselja.

    Izložbu je svojim prisustvom otvorio gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetanović koji je i sam odgajivač četiri izložbenih pasa na Hisaru.

    Delegat ove jedinstvene smotre najlepših kućnih ljubimaca Voislav AL Da Histani u našem razgovoru izložbu u Leskovcu ocenio je najvišom ocenom: “Drago mi je da je ova izložba okupila veliki broj mladih posetilaca i mladih uzgajivača pasa. Izložba je savršeno organizovana a i lepo vreme ide na ruku izlagačima“,naglasio je AL Histani.    

Toma Stevanović

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Dizel pojeftinio za 2 dinara, bezin za 3

 Na benzinskim pumpama u Srbiji od danas će litar evrodizela koštati maksimalno 203 dinara, dok će se benzin evropremijum...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img