13.8 C
Leskovac
utorak, maj 14, 2024

IN MEMORIAM: Rašit Jašarević-Lola(2003-2023)

Pročitajte

Rodbina, drugari, prijatelji i poznanici se na društvenim mrežama opraštaju od dvadesetogodišnjeg Rašita Jašarevića-Lole, koji je nesrećnim slučajem sinoć oko 22 sata prilikom pecanja u koritu reke Južne Morave kod Manojlovca zadobio teške povrede od strujnog udara, a rano jutros oko 6 sata od zadobijenih povreda preminuo u KBC Niš.

PU Leskovac potvrdila je medijima da je reč o nesrećnom slučaju, odnosno zadesnoj smrti, i da je mladić nastradao u nameri da što bolje zabaci udicu najverovatnije zakačio kabl obližnjeg dalekovoda.

Nesrećni mladić je od srtujnog udara zadobio opekotine po celom telu. Prebačen je u bolnicu u Leskovcu, a zatim prebačen u KBC Niš, gde je nažalost jutros oko 6 sati preminuo.

Kako navode izvori ROMinfomedia koji se nalaze u KBC Niš, kako bi preuzeli telo mladića, on će biti zadržan u ovom bolničkom centru do ponedeljka zbog tehničkih i papiroloških procedura.

Rašit Jašarević-Lola rođen je 5.jula 2003.godine u Leskovcu. Pohađao je Osnovnu školu „Svetozar Marković“ i završio srednju Tehničku školu „Rade Metalac“ u Leskovcu, smer; automehaničar. Bio je sportista i bavio se poljoprivrednim sezonskim poslovima.

O mestu i vremenu sahrane roditelji nastradalog mladića će javnost naknadno obavestiti.

- Reklama -spot_img

4 KOMENTARA

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img