12.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

Druge večeri tokom 33-e Leskovačke Roštiljijade zapevali Bajaga i Instruktori

Pročitajte

Drugog dana trajanja 33-e po redu tradicionalne gastronomsko-turističe manifestacije „Leskovačka Roštiljijada“, u utorak 22.avgusta tekuće godine, na muzičkoj pozornici na Centralnoim gradskom trgu u centru Leskovca zapevao je Momčilo Bajagić-Bajaga i njegovi „Instruktori“ pred par hiljada Leskovčana u okviru kulturnog programa ovce manifestacije.

    Vidno raspoloženi Bajagić i njegove kolege iz benda stigli su sat ranije pred koncert u Leskovac, gde im je u svečanoj sali Grada  prireden prijem i susret sa novinarima.

     Dobrodošlicu Bajagi i Instruktorima poželeli su gradonačelnik grada Leskovca dr Goran Cvetanović i Nebojša Kocić direktor Turističke organizacije grada Leskovca.

      „Mi smo prvi put na Roštiljijadi ali kako mi se čini mi ćemo dogodine 2024,naš jubilej 40 godina uspešne svirke najverovatnije obeležiti u Leskovcu u okviru ove divne manifestacije…“, naglasio je u startu razgovora Momčilo Bajagić.

      „Imamo veoma aktivno radno leto,ali se ne žalimo i za sada stižemo da se odazovemo svugde gde nas pozovu“,reče on ovom prilikom.

  Njemu i njegovim kolegama iz benda organizatori leskovačke „Roštiljijade“ uručili su ovom prilikom prigodne poklone sponzora.

  Instruktori i Bajagić nastupili su oko 22 sata i 30 minuta odmah iza zanimljivog muzičkog nastupa grupe „Haos bend“.

  „Pozdrav Leskovcu“ krenuo je „Sa druge strane jastuka“,pesmama“Tišina“,“Berllin“ i „Zažmuri“,a onda su se redjali hitovi koji su podstakli leskovačku mladjariju u publici da uz vrisku sa njima horski zapevaju…

   U to vreme na Bulevaru oslobodjenja dimile su se skare iz dvadesetak štandova kao sladunjavi nepogrešivi mamac za gurmane. Primetili smo par grupa turista  iz Slovenije i susedne Bugarske.  Stari Leskovčani koje smo kontakirali tokom koncerta na trgu ističu nedovoljnu tehničku opremljenost pozornice Roštiljijade i bruku domaćina: pauk parking servisa u Leskovcu radio je porekovremeno… Koncert ovh vrsnih muzičara završen je oko ponoći na bis uz opšte zadovojtsvo brojne publike.

  Tomislav  Stevanović

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img