11.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

GG Za Leskovac ZAJEDNO: gradonačelnik Cvetanović ima mogućnost i u obavezi je da procesuira sve koruptivne pojave

Pročitajte

Odbornici GG Za Leskovac ZAJEDNO preko medija obratili su se javnosti saopšetenjem koje prenosimo u celosti.

-Korupcija podrazumeva nezakonito korišćenje položaja ili funkcije za sticanje koristi za sebe ili bliske srodnike.

Gradonacelnik Cvetanović, kao vešt političar, pokušava da stavi u isti koš sebe i odbornike grupe gradjana Za Leskovac ZAJEDNO Cakića i Zdravkovića, ili da pažnju javnosti sa svojih dugogodišnjih korupcionaških afera preusmeri na opozicione odbornike, ali to nije moguće.

Prvo, odbornici Cakić i Zdravković nisu bili na funkciji ili položaju da bi mogli da budu korumpirani, što potvrdjuje i činjenica da nisu bili u obavezi da podnose prijavu o svojoj imovini (osim Cakića u poslednjih godinu dana kao narodnog poslanika)

Drugo, gospodin Cvetanović dva puta na široko i dugačko priča o odbornicima Cakiću i Zdravkoviću i nijedanput ne pominje koju korist ili beneficiju su dobili, iskoristili, zloupotrebili, iz prostog razloga što niti su bili u mogUćnosti, niti su učinili bilo šta nezakonito. Uostalom, gradonačelnik Cvetanović ima pod kontrolom sve institucije (policiju, tužilaštva, poresku upravu, inspekcije) koje se bave  borbom protiv korupcije, te je u mogućnosti i u obavezi da procesuira sve koruptivne pojave.

Za razliku od pomenutih odbornika, Goran Cvetanović se nalazi duže od 20 godina na funkcijama i položajima koji omogućavaju korupciju, on je i svojim poslednjim izjavama potvrdio (samo mali deo) korupciju, tako što je potvrdio da se zgrada gradi na njegovom zemljištu, da njegov pobratim gradi, i da njegova porodica ima stambeni prostor u pokazanoj zgradi, kao i da nije naplatio zakupninu od firme „Džinsi“ (ili je možda naplatio kad je bio gost kod vlasnika u Turskoj).

Kao sto smo obećali nastavićemo da javnost upoznajemo sa načinima i rezultatima korupcionaškog dugogodišnjeg delovanja gradonačelnika Cvetanovića i članova njegove odnosno njegovih porodica. Za početak odgovorite na pitanje ko je, a naročito zašto, zapalio vilu na Vlasinskom jezeru?

I još nešto, kada instituciije države Srbije počnu da rade u skladu sa zakonom, tada ćemo preduzeti korake i predati dokaze o vašoj korupciji, jer sada je iluzorno očekivati da će ljudi koje vi i vaša partija i bratija postavljate, raditi svoj posao kada ste vi u pitanju.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img