19.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Otvoreno novo Bambi igralište za decu iza Tehnološkog fakulteta

Pročitajte

Na prostoru iza Tehnološkog fakulteta danas je otvoreno novoizgrađeno dečje igralište Bambi koje se prostire na 216 metara kvadratnih sa gumiranom podlogom za rekvizite sa dečjim spravama za igranje, za šta je iz budžeta grada opredeljen iznos od 5,6 miliona dinara.

Tim povodom gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović obišao je igralište i tom prilikom kazao da je cilj grada da se deci pruža prijatan, uređen ambijent za igru i provođenje slobodnog vremena na otvorenom prostoru.

„Našem gradu je Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju odobrilo projekat rekonstrukcije dečjih igrališta. Odobren nam je iznos od 19,9 miliona dinara, grad će učestvovati sa dodatnih 13,6 miliona dinara, što znači da ćemo u narednom periodu uložiti ukupno 33,5 miliona za rekonstrukciju 4 igrališta na teritoriji Leskovca i to dva igrališta u centralnom parku pored trga i kod spomenika oslobodiocima, u parku Devet Jugovića i igralište u naselju Dubočica“, kazao je gradonačelnik Cvetanović i dodao da će se u narednom periodu urediti i staze na tom prostoru, kako bi prostor bio oplemenjeniji, lepši i kvalitetniji.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img