22.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Seka Aleksić traži kontakt učenice romske nacionalnsti kojoj su vršnjaci iz odeljenja za Svetski dan Roma poklonili bakarnu žicu kako bi je ismevali

Pročitajte

Poznata pevačica Svetlana Seka Aleksić poznata je kao neko ko voli da pomaže ugroženima, jer je i sama imala teško odrastanje, a ovoga puta se suprotstavila vršnjačkom nasilju, podrugljivim komentarima i ismevanju koje je jedna devojčica doživela, piše Blic.

Naime, na Tviteru je jedna korisnica ove društvene mreže objavila priču o devojčici koja je doživela poniženje od strane svojih vršnjaka.

– Vršnjaci su doneli bakarnu žicu u školu kako bi ismevali devojčicu jer je Romkinja, aludirajući na stereotip da Romi skupljaju bakar. Njen otac vozi kamion po Evropi, a majka vodi cvećaru. Niko ne želi da ide s njom na maturu… I svi ostaju nemi! Ovo je način na koji se nasilje podržava. Da li je ovo Srbija koju želimo? – bila je objava.

– Ja ću ići sa njom na maturu. Gde je ta devojčica? – bio je odgovor Seke Aleksić.

Blic je kontaktirao Seku, rekla je da čeka kontakt devojčice i ukoliko ona bude htela pevačica će uraditi za nju sve što bude želela.

Izvor:Blic

Foto:FB Seka Aleksić

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img