18.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Podeljeni ugovori iz oblasti javnog informisanja-mediji imaju važnu ulogu u društvo

Pročitajte

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović predstavnicima 27 medijskih kuća čiji su projekti odobreni za sufinansiranje iz oblasti javnog informisanja podelio je danas ugovore. Za ove namene iz budžeta grada Leskovca namenjeno je 40 miliona dinara.

Cvetanović je pre podele ugovra kazao da mediji imaju ulogu da edukuju društvo, ukazuju na greške i nepravilnosti, promovišu pozitivne vrednosti i primere i skreću pažnju na sve ono što je građanima važno.

„Sufinansiranje projekata iz oblasti javnog informisanja je način da se građanima obezbedi bolje izveštavanje o različitim temama poput privrednog razvoja, kulture, zdravstva, sporta, ekologije, socijalne zaštite, nacionalnih manjina“, kazao je On.

Ana Jovanović, glavni i odgovorni urednik Televizije Leskovac, obratila se u ime svih medijskih radnika, i govorila je isključivo o Televiziji Leskovac i njenom dosadašnjem radu.

Ona je istakla da opredeljeni iznos prema Televiziji Leskovac govori da je grad itekako svestan koliko je Leskovcu i građanima Leskovca bitna jedna jaka televizija, pričamo često da se Leskovac razvija u svim sferama i isto tako mislim da je veoma važno da Leskovac i građani Leskovca imaju jednu jaku i kvalitetnu televiziju, kako zbog Leskovčana, tako i zbog Jablaničkog okruga.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img