20.8 C
Leskovac
utorak, maj 14, 2024

Izgrađena ulica do škole u Razgojni

Pročitajte

Radovi na izgradnji ulice koja u Razgojni vodi do škole zabršavaju se danas.

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je danas obišao završne radove i naglasio da je zadatak lokalne samouprave da u svakom mestu na teritoriji grada poboljša infrastrukturu i time unapredi kvalitet života građana.

Radove koje finansira grad Leskovac privode se kraju i u dužini je su od 256 metara, u vrednosti od 2,7 miliona dinara.

„Ovo je primer kako uređenje jedne male deonice može biti od velikog značaja ne samo za jedno selo, već za čitav kraj. Po završetku radova, potpuno će se promeniti izgled i funkcionalnost ovog puta, na radost sve dece koja pohađaju ovu školu, zaposlenih, ali i svih meštana ovog kraja“ – rekao je Cvetanović.

Novica Nikolić, direktor JP „Urbanizam i izgradnja“, istakao je da put do škole u Razgojni nije bio adekvatan, da nije bio asfaltiran, pa je cilj bio da se izađe u susret svim meštanima, ali i deci koja u školu dolaze iz drugih mesta. Кako je naveo, danas se završava sa asfaltiranjem, a pre toga su iskopani jarkovi, ugrađeni cevasti propusti kako bi se rešilo odvodnjavanje i ugrađen je tampon od tucanika. Izvođač radova je preduzeće 5D iz Vranja, a radovi se završavaju u predviđenom roku.

Predsednik Saveta mesne zajednice Razgojna Nenad Stanković se zahvalio gradonačelniku Cvetanoviću, direkciji i celoj lokalnoj samoupravi što je izgrađen ovaj put, jer on mnogo znači pre svega učenicima koji pohađaju školu „Vuk Кaradžić“ u ovom mestu.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img