18.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 23, 2024

Goran Cvetanović: PONOSAN sam što je Grad Leskovac primer dobre prakse u Srbiji na unapređenju kvaliteta života Roma(VIDEO)

Pročitajte

Gradonačelnik Leskovca dr Goran Cvetaović čestitao je danas svim Romima i Romkinjama 8.april Svetski Dan Roma.

On je kazao da je izuzetno ponosan na to da su predstavnici Nacionalnog savet Roma koji predstavljaju Rome čitave Srbije pre nekoliko dana izjavili da je Leskovac primer dobre prakse.

„To je još veća obaveza da prema Romima nastavimo punim intezitetom i punim kapacitetom i finansijskim konstrukcijama dignemo kvalitet života na nivo koji oni zaslužuju. Oni su naši saborci, naši sugrađani, ljudi koje izuzetno cenimo, uvažavamo i poštujemo, i u budućnosti moramo zajedno, barijere i prepreke koje su pred nama da ih otklanjamo“, izjavio je gradonačelnik Cvetanović za ROMinfomediu.

On je podsetio na Sajam zapošljavanja koje je se održalo ove nedelje i na to da je bilo ponudjeno 530 novih radnih mesta, i nada se da će romi iromkinje koje su na sajmu konkurisali, dobiti posao.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img