17.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Poskupljuje cena đubrarine za oko 20%, i pored poskupljenja Leskovčani će najjeftinije plaćati ovu uslugu

Pročitajte

Na press konferenciji održanoj danas u prostorijama PWW-a gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović najavio je poskupljenje đubrarine za oko 20%.

On je danas obilazeći ovo preduzeće konstatovao da će građani Leskovca i pored poskupljenja, ovu uslugu plaćati jeftinije nego u ostalim gradovima u Srbiji, naovedeći gradove, Niš, Kruševac, Jagodina, Velika Plana, Ćuprija, Medveđa i Vladičin Han.

Cvetanović je takođe na press konferenciji zahtevao od direktora Srđana Nisića da u što kraćem vremenskom periodu PWW plati dug koje ovo preduzeće ima prema gradu Leskovacu, a to je iznos od 12 milona dinara.

Direktor PWW-a Srđan Nisić najavio je nova ulaganja u preduzeće ali i nove usluge koje će pružiti građanima Leskovca. Najavio je postavljanje bunkera(kontejnera) po celom gradu za odlaganje staklene ambalaže. On je takođe najavio nova zaposlenja tri do četiri radnika.

Nakon obilaska, gradnačelnik je obišao i vozni park PWW-a, gde je bio izložen novi kontejner za odlaganje staklene ambalaže, ali i novi vozni park od dva specijalna kamiona za odvoženje smeća.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img