22.8 C
Leskovac
nedelja, maj 19, 2024

Nema dokaza o silovanju Leskovčanke u Nišu

Pročitajte

Policija je, nakon prijave da su devojku iz Leskovca nedavno silovale nepoznate osobe u kafiću u Nišu, izvršila uviđaj u kafiću i njenom stanu, ali nije pronašla materijalne dokaze i sada čeka da se izjasni tužilaštvo i eventualno naloži nove mere policiji, saznaje Tanjug nezvanično.

Kako napominju izvori iz MUP-a, tužilaštvo još nije kvaifikovalo delo, a policija je jutros dostavila izveštaj na dalje odlučivanje.

Kako navode, devojku je pregledao doktor sudske medicine i na genitalijama nisu pronadjene nikakve povrede, ali su na telu bile modrice za koje se ne zna odakle potiču.

Prema rečima izvora iz MUP-a, policiji je 30. decembra 2022. godine, oko 23 sata, prijavljeno da su dvadesetosmogodišnjakinju iz Leskovca silovale nepoznate osobe i policija je odmah otišla u njen stan, ali nije mogla da razgovara sa njom jer, kako kažu, nije htela da sarađuje i bila je pod dejstvom alkohola.

Nije moguće sa sigurnošću reći da li je prijava istinita ili lažna. Sada se čeka na stav Tužilaštva, koje bi trebalo da odredi dalje korake u ovom slučaju kako bi se rasvetlile sve okolnosti.

(Naissus)

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img