16.8 C
Leskovac
utorak, maj 14, 2024

Proradile emocije na obeležavanju jubileja

Pročitajte

Na svečanosti povodom obeležavanja jubileja, deset godina rukovođenja gradom pod nazivom „Rečeno – Učinjeno! Zato što volimo Leskovac!,gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović emotivno je doživeo i drhtavim glasom zahvalio saradnicima i svom kabinetu na saradnju i podršku.

Mnogim sadašnjim ali i bivšim saradnicima gradonačelnik Cvetanović je uručio zahvalnice za doprinos razvoju i afirmaciji grada, kao i predstavnicima SPC, zdravstvenim radnicima, predstavnicima Vojske Srbije, načelniku Policijske uprave Leskovac, Vatrogasna spasilačka jedinica Leskovac, obrazovnim institucijama, privrednicima, umetnicima, pojedincima i predstavnicima medijia.

Na početku svečanosti prikazani su kratki filmovi o deceniji ulaganja u grad, odnosno u sve sfere društva.

Cvetanović se u svom govoru posebno zavalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci i pomoći, stanovnicima grada Leskovca, ali opoziciji i poziciji u Skupštini grada Leskovca.

„Decenija je prošla, ali nastavljamo dalje – u budućnost. Zato što volimo Leskovac. Živeo Leskovac. Živela Srbija!“-kazao jena kraju svog obraćanja gradonačelnik Cvetanović.

Pogledajte video prilog:

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img