15.8 C
Leskovac
ponedeljak, maj 20, 2024

Sajam zapošljavanja u Leskovcu danas je posetilo 800 nezaposlenih lica

Pročitajte

Na sajamu zapošljavanja koji je danas održan u Leskovačkom kulturnom centru učestvovalo je 20 poslodavaca iz oblasti osiguranja, drvoprerađivačke, tekstilne i hemijske industrije, proizvodnje i prerade hrane, elektroindustrije, bankarskih usluga i ugostiteljstva. Leskovačke kompanije su iskazale potrebu za zapošljavanjem oko 350 lica različitih profila zanimanja: dipl.ekonomisti, menadžeri, pravnici, poljoprivredni, hemijski, saobraćajni i prehrambeni inženjeri, inženjeri tehničkih struka, šivači, stolari, tapetari, konobari, kuvari, mašinski mehaničari, električari, lica mašinske struke sa poznavanjem rada na mašinama, operateri, magacioneri, pakeri, vozači, viljuškaristi, prodavci i radnici za rad u proizvodnji.

Zainteresovani sugrađani su na današnjem sajmu bili u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju svoju radnu biografiju. Na štandu Nacionalne službe se mogu dobiti sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima je pružena pomoć u pisanju radne biografije.

Prema informacijamna Nacionalne službe za zapošljavanje Filijala Leskovac, sajam zapošljavanja u Leskovcu danas je posetilo 800 nezaposlenih lica i tražilaca promene zaposlenja.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img