21.8 C
Leskovac
nedelja, maj 12, 2024

Nataša Đorđević: Leskovački novinari objektivni i profesionalni

Pročitajte

Medijima čiji su projekti odobreni za finansiranje na konkursu grada Leskovca iz oblast javnog informisanja, danas su u svečanoj sali Skupštine grada Leskovca podeljeni Ugovori.

Na konkursu je pristiglo 35 projekta od kojih je odobreno 23, i u tu svrhu grad je opredelio 30 miliona dinara.

„Rad medija je važan za funkcionisanje zajednice i danas sa napretkom informacionih tehnologija, još više je izražen. Uz poštovanje toga i razumevanje poteškoća sa kojima se mediji suočavaju, grad Leskovac će već u narednoj godini za projekte iz oblasti javnog informisanja izdvojiti rekordnih 40 miliona dinara“, kazao je na press konferenciji gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

Nataša Đorđević uredica portala „Stav life” obratila se ispre medija i tom prilikom se zahvalila na svemu onome što su mediji uspeli da zajedno urade , ono što gotovo niko danas u Srbiji nije, a to je da se jednako od pozicije, ali i od opozicije, čuje da smo objektivni i profesionalni, što znači da smo su novinari na pravi način branili čast profesije.

„Ne bismo uspeli bez otvorenih institucija za saradnju ali i da nismo stekli poverenje građana koji su naši najveći saradnici i drago mi je i nadam se da ćemo ostati na tom kursoru i da ćemo ovu profesiju, koja je degradirana i neretko osporavana, branimo na pravi način“, zaključila je Đorđević.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Akcija pojačane kontrole saobraćaja usmerene prema vozačima kamiona i autobusa

Pripadnici saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova, od 13. do 19. maja, sprovodiće međunarodnu akciju pojačane kontrole saobraćaja koja će...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img