17.8 C
Leskovac
utorak, april 30, 2024
NAJNOVIJE VESTI

Romska inicijativa za održivi razvoj: u toku upis za pohađanje obuke iz IT sektora i novinarstva

Pročitajte

Romska inicijativa za održivi razvoj u saradnji sa Medjunarodnim institutom za romološke studije koji je zahvaljujući fakultetu ,,Megatrend“ iz Beograda, omogućio je stipendiranje polaznika iz romske zajednice za pohađanje obuke iz IT sektora i novinarstva.

Nakon završene obuke, polaznici će dobiti akreditovane sertifikate i mogućnost zaposlenja u zemlji i inostranstvu.

Ovaj podvig podržalo je i Ministarstvo obrazovanja RS, Nacionalni Savet Roma kao i mnoge druge institucije i međunarodne organizacije i univerziteti. Ovu ideju pokrenuo je Predsednik World Roma Organization Jovan Damjanović koji je sebe nesebično dao ovoj inicijativi, a podržao je i Predsednik Nacionalni Savet Roma Srbije Dalibor Nakic .

Menadžer za upis studenata iz Beograda je Milorad Popović kome se možete obratiti za sve potrebne informacije, kao i poslati prijave na br. 0606471199 ili na email [email protected]

Potrebna dokumentacija za upis: Ime i prezime, adresa, datum rođenja, email, kontakt telefon kao i završeno obrazovanje.

Upis je u toku.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Danas bez struje ulice u romskom naselju „Sat mahala“

Ogranak Elektrodistribucija Leskovac izvodiće radove na redovnim godišnjim revizijama TS 10/0,4 kV u Leskovcu. Zbog toga će u utorak,...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img