18.8 C
Leskovac
utorak, maj 21, 2024

Politički transferi, iz „Veternice“ u „Čelzi“

Pročitajte

Aleksandar Pejčić, Tomislav Ljubenović i Aleksandar Đorđević su nova-stara pojačanja Gradskog odbora Srpske napredne stranake Leskovac.

Na press konferenciji koja je održana danas u prostorijana GrO SNS- nova-stara pojačanja predstavio je predsednik ovog odbora „selektor“ Goran Cvetanović.

On je kazao, da sa „novim-starim igračima“ ima dobre odnose, a da se sa Pejčićem koji iz Srpske narodne partije prelazi u SNS, poznaje već 40 godina. Pejčić je posle potpisivanja pristupnice, najavljen i kao novi član Gradskog veća.

„Saradnja sa gospodinom Pejčićem traje dugo godina, on bio na listi Srpske napredne stranke kao koalicioni partner te da je sada odlučio da pristupi političkoj opciji koju dugo godina podržava, i da će zbog svog obrazovanja i iskustva biti predložen za novog člana Gradskog veća umesto Aleksandre Đorđević koja je podnela ostavku zbog stručnog usavršavanja.“

On je Pejčića najavio i kao nekog ko će posle završetka gradskog fudbalskog stadiona rukovoditi tim objektom.

Višedecenijski član Srpske radikalne stranke Tomislav Ljubenović koji je zajednio sa Cvetanovićem nekada rukovodio GrO SRS je očekivani trasfer, bilo je pitanje samo vremena.

„Svi smo mi svedoci jednog dinamičnog rada i funkcionisanja ovog odbora usmerenog ka boljitku i kvalitetnijem životu građana. To je bio razlog mog pristupanja ovoj političkoj opciji“, objasnio je Ljubenović svoj politički transfer u SNS.

Treći trasfer je Miloš Ilić, aktuelni gradski većnik, koji je do sada bio i predsednik lokalnog ogranka stranke Aktivna Srbija.

Svi novi-stari igrači kao mitiv prelaska u SNS naveli su, da su se našli u politici koju vodi SNS, odnosno njen predsednik Aleksandar Vučić.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovačke mažoretkinje prve na Državnom prvenstvu u Loznici

Na Državnom prvenstvu u mažoret plesu, koje je 19. maja 2024. godine održano u Loznici, „Leskovačke mažoretkinje“ osvojile su...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img