12.8 C
Leskovac
subota, maj 18, 2024

Izbodena žena u stabilnom stanju prebačena u Niš, napadač uhapšen

Pročitajte

Žena, koju je jutros nožem napao muškarac u hodniku Dečjeg dispanzera u Leskovcu, gde je dovela dete na pregled, teško je povređena, ali je stabilno, izjavio je danas specijalista urgentne medicine u Opštoj bolnici Leskovac Dragan Marinković.

Marinković je novinarima rekao da je povređena žena poslata u Urgentni centar u Nišu na dalje lečenje.

S.V, rođena 1992. godine, dovezena je u Opštu bolnicu u Leskovcu jutros oko 8:50 časova zbog povreda nanetih nožem, objasnio je Marinković.

„Imala je povrede po čitavom telu, počevši od glave, pa do nosa, ušiju, grdnog koša, stomaka i na ekstremitetima. Jedna od tih povreda je bila teža, u predelu grudnog koša“, rekao je Marinković.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu brzom akcijom, uhapsili su D.Z.(1993) iz okoline  Leskovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju.
 
Osumnjičenom je po ovlašćenju Višeg javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužiocu.

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img