6.8 C
Leskovac
utorak, april 23, 2024

Bivši muž pred detetom izbo ženu u Dečjem dispanzeru u Leskovcu

Pročitajte
Foto ilustracija

Muškarac je izbo ženu usred Dečjeg dispanzera jutros nešto pre devet sati u Leskovcu, a kako saznaje Rešetka, reč je o bivšim supružnicima.

Naime, majka je jutros dovela dete na pregled i onda je usledio krvavi pir.

“Sestre pričaju da su samo čule vrisak koji se prolamao hodnikom i videle ženu koja obilno krvari.Odmah je odvežena na dalje zbrinjavanje vozilom hitne pomoći”, kaže direktor Doma zdravlja Leskovac Slaviša Božić, vidno potrešen iu dodaje da je upravo krenuo u dispanzer kako bi saznao detalje ovog slučaja.

U bolnici još uvek utvrđuju stepen povreda nad nesrećnom majkom, a u policiji nam je potvrđeno da je muškarac koji je počinio ovaj zločin uhapšen.

Do sada se ništa slično nije desilo u Leskovcu, pogotovo ne ovakav oblik nasilja i to pred decom i u dečjoj zdravstvenoj ustanovi.

Kako saznaje portal Rešetka, reč je o pripadnicima romske populacije.

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Skupština Grada Niša u petak odlučuje o promeni naziva Bulevara Šabana Bajramovića, direktor Nišvila Ivan Blagojević to vidi getoizaciju umetnika i latentni rasizam

Skupština grada Niša će na sednici u četvrtak 25. aprila odlučivati o predlogu Komisije za nazive delova naseljenih mesta...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img