8.8 C
Leskovac
utorak, mart 19, 2024
NAJNOVIJE VESTI
Leskovac bogatiji za još sedam bebaRomaWorld: U Srbiji, oko 120.000 Roma živi u nelegalnim kućamaOVK pritvarala, prebijala i zlostavljala Rome u Prizrenu i ĐakoviciPolicija za vikend alkotestirala 771 vozača, 12 su vozili pijani i drogiraniLESKOVAC: rođene tri bebeLESKOVAC: Tukli mladića na periferiji grada pa ga izbacili u grad iz vozilaGrad Leskovac izdvojiće dodatnih 3 miliona dinara za uređenje Prve romske hrišćanske crkve u LeskovcuLESKOVAC rođena jedna bebaPROVERA danas u 12 sati oglasiće se sirena za prestanak opasnostiGradsko udruženje penzionera Leskovca obeležilo 78 godina postojanja i aktivnog radaSastanak Cvetanovića sa predstavnicima Srbijagas i Rasina EnergogasCvetanović ispunio obećanje, lična donacija kuhinjskih elemenata Prvoj romskoj crkvi u LeskovcuLESKOVAC: Gradi se potporni zid u ulici DeligradskaLeskovac: Rođene četiri bebe za jedan danSaobraćajna policija sankcionisala je više pijanih i drogiranih vozača na teritoriji Jabalničkog okrugaIz gradske kase Leskovca isplaćeno više od 5.3 miliona dinara na ime jednokratne pomoći porodiljama i udruženjima iz oblasti socijalne zaštiteGrad Leskovac prebacio novčanu donaciju Ministarstva držane uprave i lokalne samouprave na račun Opšte bolnice LeskovacIN MEMORIAM: ŽELJKO PLAVŠIĆDeveti Sajam trećeg doba u Nišu penzionerima ponudio brojne novine LESKOVČANI BRILJANTNI NA FINALNOM KONCERTUPočeo mesec Ramazana, islamski vernici će se u narednih 30 dana suzdržavati od hrane i pića

NIŠ: poginuo pešak na pružnom prelazu, rampa bila spuštena

Pročitajte
Foto ilustacija

Pešak koji je pokušao da pređe prugu na putnom prelazu između Grejača i Trupala kod Niša poginuo je sinoć kada je na njega naletela lokomotiva železničkog prevoznika „AB prevoz“, saopštilo je preduzeće „Infrastrukture železnica Srbije“.

Nesreća se dogodila u 19:05 kada je pešak pokušao da pređe preko pruge u trenutku dok su polubranici na putnom prelazu bili spušteni.

Putni prelaz obezbeđen je znacima saobraćajne drumske signalizacije i polubranicima koji su u trenutku nesreće ispravno radili i bili spušteni, navodi se u saopštenju.

Na mestu nesreće su policija i Hitna pomoći, uviđaj je u toku, a železnički saobraćaj na tom delu niške pruge trenutno je u prekidu.

„Infrastruktura železnice Srbije“ izrazile su žaljenje zbog nesreće i uputile saučešće porodici nastradalog pešaka, apelujući da se posebno na putnim prelazima poštuje saobraćajna signalizacija da bi se ubuduće izbegle tragedije i sačuvali ljudski životi.

Izvor:Danas/FoNet

- Reklama -spot_img

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

- Reklama -spot_img
Najnovije

Leskovac bogatiji za još sedam beba

U porodilištu Opšte bolnice Leskovac u protekla 24 časa rođene su sedam bebe. Tri devojčice i četiri dečaka. Hitna pomoć U...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img