13.8 C
Leskovac
sreda, maj 15, 2024

„Dani bureka“ u Nišu

Pročitajte

Večeras od 18 sati pa do 22. avgusta na keju u Nišu, počinju Dani bureka. Osim u mnogobrojnim vrstama popularnog srpskog doručka, posetioci će tokom četiri dana ove svojevrsne manifestacije, moći da uživaju i u pratećim programima namenjenim za sve uzraste i ukuse,piše portal Naissus.

Predsednik Unije pekara Niša Bratislav Vukadinović kaže da će posetioci i ove godine imati priliku da probaju razne gurmanske pikanterije.

“Mogu da očekuju veliki izbor novih vrsta bureka, sa novim prilozima, poput bureka sa piletinom, kulenom, pavlakom, tu su i slatki a biće i bureka sa voćem”, kaže Vukadinović.

Vukadinović dodaje da posetioce očekuju i prateće manifestacije.

“Obezbeđen je i kulturno umetnički program, za sve uzraste i ukuse, imaćemo dečiji program, folklore, a nastupaće i didžejevi”, kaže Vukadinović.

Vukadinović je dodao da je ove godine bilo posebno teško organizovati “Dane bureka” zbog kovida, i da će organizatori učiniti sve da zaštite sugrađane. Dodaje da je dovoljno da posetioci ponesu masku, jer ne očekuje više od 500 ljudi u jednom trenutku na manifestaciji.

Vukadinović naglašava da će svi učesnici imati sanitarne knjižice i da će nositi maske, kao i da će svima biti dostupna sredstva za dezinfekciju.

Program će svakog dana počinjati u 18 sati na keju, ispred Oficirskog doma i amfiteatra, i trajaće do ponoći.

Izvor:Naissus

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img