12.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 16, 2024

Delovi za električna vozila VW GOLF proizvodiće se u Leskovcu

Pročitajte

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na današnjem predstavljanju rezultata za poslednjih godinu dana, ekskluzivno je najavio da će se u južnokoreskoj fabrici YURA u Leskovcu koja će otvoriti novi pogon vredan 10 miliona evra proizvoditi auto delovi za električne automobile marke VW Golf.

Cvetanović je u svom referatu koji je trajao više od 40 minuta nabrojao sve rezultate urađenog od avgusta 2020.do avgusta 2021.godine, iz oblasti obrazovanja, zdravstva, kulture, socijalne zaštite, sporta, zapošljavanja, infrastrukture i dr.

Istakao je odličnu saradnju sa Vladom Srbije, ministarstvima ali i saradnju sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

Govorio je o vanrednoj situaciji zbog korona virusa i izazovima sa kojima se lokalna samouprava susretala i susreće.

Cvetanović je posebno istakao problem koji grad ima sa izvođačem radova koji gradi trg u centru Leskovcu i velikom kašnjenju u završetku radova. Podsetio je na investiciju u novootvoreni Akva park ali je i najavio otvaranja Hotela Leskovac(bivši Hotel Beograd) za 2.septembar i najavio skoro otvaranje novog šoping centra na lokaciji nekadašnjeg Sajma.

Pogledajte video priloge:

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

PREMIJERNO PRIKAZANA NOVA EMISIJA „ROMANI KUHINJA“

Nova emisija "Roamni Kuhinja" premijernio je u nedelju 12.maja 2024. u 21 sat prikazana na YouTube kanalu medija ROMinfomedia. Ova...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img