13.8 C
Leskovac
četvrtak, maj 16, 2024

Iznenada izbrisalo mu se 20 godina života! 37-godišnjak se probudio kao 16-godišnjak!

Pročitajte

37-godišnji otac Daniel Porter iz Teksasa iznenada je izguio svoje pamćenje ! Te se jednog jutra probudio spreman za polazak u školu, misleći da su to 90-te, i da je i dalje 16-godišnjak.

Jednostavno rečeno Danijel je potpuno iznenada i neočekivano izgubio poslednje dve decenije svog života, uključujući i to da se oženio i dobio ćerku.!

U julu prošle 2020 godine, Daniel Porter, specijalista za sluh iz Teksasa, probudio se u svom krevetu kao i svakog drugog jutra, samo što otog jutra nešto nije bilo u redu. On se nije mogao setiti ničega!

Pored njega je spavala žena koju nikada ranije nije “video”, a kada se pogledao u ogledalo videol je “starog i debelog” čoveka koji mu je uzvratio pogled.

Daniel je ustao misleći da je vreme za školu, ne znajući da je pre dve decenije završio srednju školu i da je čudna žena u njegovom krevetu bila njegova žena, sa kojom je imao desetogodišnju ćerku .

Daniel Porter je zaspao kao 36-godišnji otac jednog deteta, a sledećeg dana se probudio misleći da je 16 godišnjak i da je u srednjoj školi, ne sećajući se svog života kao porodičnog čoveka. Njegova supruga Ruth morala ga je smiriti i objasniti da je to njegova žena i da nijen nikakav stranac. Zvuči smešno, ali bilo je zastrašujuće za oboje.

Izvor:Zanimljivosti dana

- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Iz dvorišta i garaža krao trotinet, bicikle, odeću i obuću

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu, intenzivnim operativnim radom, rasvetlili su 11 krađa i uhapsili M. D. (1981) iz...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img