33.8 C
Leskovac
nedelja, jun 30, 2024

Povodom dana policije PU Leskovac održala svečanu akademiju i taktičko-tehnički zbor

Pročitajte

Policijska uprava Leskovac je u Narodnom pozorištu Leskovac povodom Dana Policije održala svečanu akademiju na kojoj su novi pripadnici MUP-a položili svečanu zakletvu, dok je na leskovačkom gradskom trgu održan taktičko tehnički zbor.

Povodom slave policije „Sveta Trojica“ i Dana policije Načelnik Pu Leskovac Tomislav Ilić za dobru saradnju uručio je Zahvalnice predstavnicima gradskih ustanova i uprava, sudova, cvrkve.

Načelnik Ilić obraćajući se na svečanosti, kazao je da se policijski službenici svakodnevno susreću sa izazovima.

„PU u Leskovcu postigla je dobre rezultate na polju suzbijanja opšteg i privrednog kriminaliteta, očuvanja stabilnog javnog reda i mira, kao i unapređenje bezbednosti saobraćaja i u obavljanju ostalih policijskih poslova.

Ovi poslovi su izvršavani u potpunosti zakonito i profesionalno. Posao policajaca je težak i odgovoran, ali je istovremeno i dostojanstven“- kazao je Ilić.
On je naglasio da će PU Leskovac u narednom periodu poseban akcenat staviti na suzbijanju narkomanije i bezbednost dece.
- Reklama -spot_img

Comments are closed.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

- Reklama -spot_img
Najnovije

Carinici na Gradini oduzeli pola kilograma neprijavljenog zlatnog nakita

Uprkos stalnom podsećanju na obavezu prijavljivanja dragocenosti prilikom prelaska granice, mnogi putnici to ne čine, izlažući se na taj...
- Reklama -spot_img

Povezane vesti

- Reklama -spot_img