ZVONKO DEMIROVIĆ gost tradicionalnog 37. Velikog romskog bala u Leskovcu(VIDEO)

U organizaciji Regionalne kancelarije romskog nacionalnog saveta, a pod pokroviteljstvom Grada Leskovca, 18. januara  u OLIMP LUX restoranu biće održan tradicionalni 37. po redu “Veliki Romski bal”.

Pripreme su pri kraju, a očekujemo veliki broj gostiju iz Bugarske i Makedonije koji su već rezervisali karte i najavili dolazak, rekao je za ROMinfomediu Rajko Elezović organizator romskog bala.

On je rekao,  da su karte rezervisali i ljudi iz drugih gradova Srbje, ali i naši leskovčani, tako da se očekuje da na romskom balu bude minimum 500 gostiju.

Specijalni gost 37.Velikog romskog bala biće jedna od najvećih muzičkih zvezda naše estrade Zvonko Demirović, koga će pratiti poznati muzički bend “Enrgy Bend” iz Vranja, Marko Marković, a Organizator je najavio i goste iznenađenja.

Ovaj događaj privlači pažnju i prisustvo velikog broja većinskog stanovništva, i ovo je prava  prilika da se mladi druže i da kroz folklor i muziku pokažu svoj nacionalni identitet.

Medijski sponzori 37. Velikog romskog bala je Televizija Leskovac i naš informativni portal ROMinfomedia, a  Grad Leskovac će održavanje ovog tradicionalnog Velikog romskog bala podržati sa 250 hiljada dinara.

 

 

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *