(VIDEO)Djelem-Djelem u izvodjenju Lepe Brene i svetski poznatog španskog gitariste Antonio Rayo uživo u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem”

Veče sa Ivanom Ivanovićem je tok šou emisija zabavnog karaktera koja se emituje na Prvoj srpskoj televiziji. Voditelj emisije je Ivan Ivanović.

U svakoj epizodi najčešće gostuju dve ličnosti  iz javnog života Srbije — muzičari, književnici, voditelji, sportisti, glumci i dr, ali i iz susedstva i inostranstva.

U jednoj od emisija “Veče sa Ivanom Ivanovićem” gostovala je Lepa Brena i španski svetski poznati gitarista Antonio Rayo-Rayito. Lepa Brena i Rayito su zajedno tokom emisije izvodili poznatu romsku pesmu Djelem-Djelem u gypsy flamenko stilu i oduševili publiku u studiu.

Antonio Rayo (rođen 1982. godine), poznatiji kao Rayito, španski je muzičar japanskog porekla. Njegov otac je španski  Rom, gitarista flamenka.

Rayito je sarađivao sa poznatim svetskim umetnicima uključujući Luciano Pavarotti, Placido Domingo, Julio Iglesias, Paulina Rubio, Ricki Martin, David Bisbal, Shakiru i Riyanu.  Radio je sa Davidom Bisbalom, Paulinom Rubio, Rihannom i Shakirom.

 

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *