Novi muzički hitovi Zvonka Demirovića i Latino benda

Poznati leskovčanin, zvezda u muzičkom svetu Zvonko Demirović, prošle nedelje objavio je novu hit pesmu i spot pod nazivom”Generali”.

Tekst pesme pisao je Miroslav Alilović,muziku i aranžman Zvonko Demirović, trube Marko Marković, miks Igor Ibišević a spot je snimila produkcija Cuki Ton.

On je na društvenim mrežama najavio da će u narednim danima izbaciti još dve pesme koje su kako je rekao HIT pesme, za koje je muziku radio Energy Bend iz Vranja.

Zvonko Demirović iza sebe ima bogatu muzičku karijeru i puno poznatih hitova koji se pevaju i sviraju po Srbiji i celoj Evropi. Zvonkove pesme pevaju Romi i neromi a među najpoznatijim hitovima su pesme”Luludije”, “Keskandžika”, “Trube”, “Nataša”,”Gazda legenda”….

Zvonko Demirović snimio je i singlove sa poznatim srpskim, makedonskim i bugarskim pevačima i pevačicama.

Kao i Zvonko poznati leskovački muzički orkestar”Latino Bend” obradovao je svoje fanove i objavio nova tri spota i pesme. Kako je najavljeno iz ovog Benda oni planiraju da u narednim danima objave  još tri spota i pesme.

Muziku i aranžman je radio Latino bend, pevaju, Novica Jašarević, Bojan Šabanović i Goran Kamberović,tekstove je radio,Rama Batijarević, Miroslav Alilović i Novica Jašarević,Video Produkciju radio je Studio Beko iz Leskovca.

Latino bend postoji već više od jedne decenije i kao što Romi znaju da kažu “Nema svadbe i veselja u Srbiji i Evropi bez Latino benda!”

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *