MAKEDONIJA: EVROPSKI ROMSKI BAL U SKOPLJU BIĆE PRAVI SPEKTAKL(VIDEO)

Tradicionalni 39.Romski bal u Skoplju biće održan u nedelju 14.januara u hotelu Aleksandar Palas u Skoplju, a glavni organizator ovog bala je Amdi Bajram poslanik mekedonskog parlamenta.

Romski bal koji se svake godine organizuje u Skoplju, postao je Evropski  Brend, jer na njemu  dolaze Romi iz cele bivše Jugoslavije, Evrope, Kanade, Amerike,  kako bi uživali u spektaklu, muzici i igri.

Ove godine biće organizovana speltakularna manifestacija gde će pored jela, ića i pića goste zabavljati najpoznatiji muzički bendovi, pevači i na kome će se tradicionalno birati nalepša devojka za 2018.godinu.

Organizator je najavio da će goste zabavljati , Azis bend iz Bugarske, Energi bend iz Vranja, Srbije, kao i poznate  romske muzičke pevačke zvezde, Bernat, Ervin, Ramko, Erdžan, Saša Džokera iz Bugarske, a zvezda večeri biće poznata evropska romska muzička zvezda iz Leskovca,  Zvonko Demirović. Među svim ovim zvezdama najavljeno je da će gosti Romskog bala biti i Julija Bikova, Verica i Marija Šerifović.

Za najlepše prve tri devojke “MIS 2018.”, organizator je pripremio vredne nagrade, a glavna nagrada je nagradno putovanje u Dubai i Istambul(Bosfor).

Kapacitet restorana Hotel Aleksandar Palas je oko 2000 mesta,  i sve rezervacije za Romaki Bal su prodate. Ineresovanje je veliko, javljaju nam se ljudi iz cele Evrope,  ali na žalost ne možemo svima da izađemo u susret, ograničeni smo kapacitetom restorana,  izjavio je Amdi Bajram organizator Evropskog romskog bala.

Video:

TRADICIONALNO EVROPSKO ROMANO BALI 2018. 14 JANUARI 2018 HOTEL…

TRADICIONALNO EVROPSKO ROMANO BALI 2018.14 JANUARI 2018 HOTEL ALEKSANDAR PALAS.REZERVACIE KO TELEFONI: 077 582852 em ko 077 582846.

Posted by Romski Bal 2018 – Skopje on Wednesday, November 22, 2017

Pogledajte intervju Amdi Bajram:

Izvor/video:24Vakti

Podeli:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *